Gerda Bos

Coach voor professionele en persoonlijke ontwikkeling

Maak ruimte in je hoofd

Workshops en specials van Gerda Bos Coach Zoetermeer

Ik organiseer verschillende workshops, trainingen en retraites "in-company" voor organisaties en bedrijven. Daarnaast begeleid ik heidagen en teamsessies en spreek ik op congressen of symposia. De inhoud stem ik af met de opdrachtgever, evenals het niveau van de workshop, de lengte, de doelstelling en de doelgroep voor wie de workshop is bedoeld. Als je wilt zien wat deelnemers en opdrachtgevers vinden van mijn voordrachten en workshops, kijk dan op de referentiepagina van deze website of op mijn LinkedIn-pagina bij de aanbevelingen. 
Interesse? Neem dan contact op. Dan nemen we de mogelijkheden door voor jouw organisatie, team of medewerker(s). 

Retreat: Bezieling in je werk en leven

Wil je je medewerkers inspireren om gemotiveerd en geïnspireerd te blijven werken? Gun hen dan een retreat om op koers te blijven of opnieuw op koers te komen. Vaak zijn medewerkers onbedoeld van hun inspiratiepad af geraakt door hoge eisen aan zichzelf, hun verlangen om aan allerlei eisen van anderen te voldoen of doordat ze zich verantwoordelijk voelen voor de zekerheden die ze hebben opgebouwd en in stand moeten willen houden. Alleen brengt het niet het geluk en de flow waar ons hart wel naar verlangt. Tijdig je medewerker weer op koers laten komen, bespaart veel ziektekosten en brengt veel! Neem gerust contact op voor meer informatie: 06 21 404 621.

Speedcoaching

WIl je je medewerkers laagdrempelig steunen bij hun professionele ontwikkeling? Bied hen dan speedcoachingsgesprekken aan. Een kort oplossingsgericht gesprek waar ze meteen mee aan de slag kunnen. Onderwerpen die bijvoorbeeld aan de orde kunnen komen zijn: gezonde breinhygiene, timemanagement, stressmanagement, leiderschap, omgaan met 'lastige' collega's,  effectief communiceren, grenzen stellen of profileren. Wil je meer informatie? Neemt dan gerust contact op en bel 06 21 404 621.

Inspirerende korte workshops of diepgaande trainingen

Wil je je medewerkers inspireren? Dit kan in diepgaande trainingen, maar ook in korte boeiende en herkenbare workshops, bijvoorbeeld tijdens een heidag, de lunch of een symposium, waardoor medewerkers of leden zich gehoord en uitgedaagd voelen. Enkele thema's zijn: Blijf je brein de baas bij stress; Grenzen stellen houdt je brein scherp; In regie blijven tijdens verandering; Samenwerken: benut persoonlijkheidsverschillen, zoals introversie en extraversie; Verbindend communiceren: de kracht van kwetsbaarheid; Overprikkeling de baas; Retraites met mindfulnesselementen; Zelfverzekerd omgaan met hoogsensititeit; Vitaal blijven als medewerker en mantelzorger.

Bel 06-21 404 621 of neem contact op voor meer informatie. Referenties beschikbaar. Kijk hier voor een impressie van mijn workshop tijdens het evenement 'Payroll Praat 2016' van het Nirpa.

Preventiegesprekken: behoud van veerkracht

De pers staat er bol van. Veel mensen ontwikkelen stressklachten. Deels vanwege hoge werkdruk, deels door de combinatie van gezin en werk. Deels door de toegenomen prikkels in onze samenleving. Wil je je medewerkers de kans geven om in één gesprek veel bruikbare tips te krijgen om de balans gezond te houden? Neem dan contact op voor meer informatie. Met een preventiegesprek bespaar je op verzuimkosten en draag je bij aan een hoge motivatie.

 

Algemene voorwaarden
Op alle trainingen, workshops, coaching en bemiddelingsgesprekken zijn de algemene voorwaarden van toepassing.