Gerda Bos

Coach voor professionele en persoonlijke ontwikkeling

Maak ruimte in je hoofd

Workshops en Opnieuw op koers vierdaagse van Gerda Bos Coach Zoetermeer

Ik organiseer verschillende workshops en trainingen  "in-company" voor organisaties en bedrijven. Daarnaast begeleid ik heidagen en teamsessies en spreek ik op congressen of symposia. Als je wilt zien wat deelnemers en opdrachtgevers vinden van mijn voordrachten en workshops, kijk dan op de referentiepagina van deze website of op mijn LinkedIn-pagina bij de aanbevelingen. 
Interesse? Neem dan contact op. 

 

Opnieuw-op-koers vierdaagse: meer richting in je loopbaan en leven

  • Voel je dat je je koers moet verleggen?
  • Heb je behoefte aan meer voldoening of plezier in je werk en leven?
  • Sluimert er een verlangen in je, waarvan je nog niet precies weet hoe je dat vorm wilt geven?

Vaak zijn we onbedoeld van ons inspiratiepad af geraakt door hoge eisen aan onszelf, ons verlangen om aan allerlei eisen van anderen te voldoen of doordat we ons verantwoordelijk voelen voor de zekerheden die we hebben opgebouwd en in stand willen houden. Alleen brengt het niet het geluk en de flow waar ons hart naar verlangt. Gelukkig kun je elke dag besluiten terug te keren op je eigen pad, waar je energie stroomt en waar je tot je recht komt, waar je ogen weer stralen!

Gun jezelf de tijd om te bezinnen en opnieuw op jouw koers te komen. Meer lezen? Download de brochure of download het inschrijfformulier.

Waarom werkgevers hierin investeren: de 3 P's
Personeelsbeleid: Als werkgever draag je bij aan toekomstbestendige en loopbaanbewuste medewerkers
Preventie: Medewerkers die meer energiegevers ervaren in hun werk zijn fitter en verzuimen minder
Productiviteit: Gemotiveerde en doelgerichte medewerkers leveren veel werk en zijn goed voor interne en externe klanten.

Neem gerust contact op voor meer informatie: 06 21 404 621 of via gerda.bos@kpnplanet.nl.

 

Speedcoaching

WIl je je medewerkers laagdrempelig steunen bij hun professionele ontwikkeling? Bied hen dan speedcoachingsgesprekken aan. Een kort oplossingsgericht gesprek waar ze meteen mee aan de slag kunnen. Onderwerpen die bijvoorbeeld aan de orde kunnen komen zijn: gezonde breinhygiene, timemanagement, stressmanagement, leiderschap, omgaan met 'lastige' collega's,  effectief communiceren, grenzen stellen of profileren. Wil je meer informatie? Neemt dan gerust contact op en bel 06 21 404 621.

 

Inspirerende korte workshops of diepgaande trainingen

De volgende onderwerpen verzorg ik regelmatig voor opdrachtgevers:

  • Blijf je brein de baas bij stress & Overprikkeling de baas
  • Grenzen stellen houdt je brein scherp
  • In regie blijven tijdens verandering
  • Samenwerken: benut persoonlijkheidsverschillen
  • Verbindend communiceren
  • Zelfverzekerd omgaan met hoogsensititeit
  • Vitaal blijven als medewerker en mantelzorger

Bel 06-21 404 621 of neem contact op voor meer informatie. Referenties beschikbaar. Kijk hier voor een impressie van mijn workshop tijdens het evenement 'Payroll Praat 2016' van het Nirpa.

 

Preventiegesprekken: behoud van veerkracht

De pers staat er bol van. Veel mensen ontwikkelen stressklachten. Deels vanwege hoge werkdruk, deels door de combinatie van gezin en werk. Deels door de toegenomen prikkels in onze samenleving. Wil je je medewerkers de kans geven om in één gesprek veel bruikbare tips te krijgen om de balans gezond te houden? Neem dan contact op voor meer informatie. Met een preventiegesprek bespaar je op verzuimkosten en draag je bij aan een hoge motivatie.

 

Algemene voorwaarden
Op alle trainingen, workshops, coaching en bemiddelingsgesprekken zijn de algemene voorwaarden van toepassing.